Ledig stilling - avdelingsleder Bo- og miljøtjenesten

Avdelingsleder i hel stilling ved Bo- og miljøtjenesten ledig fra 01.06.2019, eller etter nærmere avtale med leder. Tjenesten yter miljøtjenester og helseoppfølging overfor mennesker med utviklingshemming og andre bistandsbehov. De holder til i holder til i nytt/flott bygg på Notevarp på Gvarv.

Ansvars og arbeidsområde

Avdelingsleder har ansvar for daglig drift i tjenesten. Dette er en velfungerende tjeneste med faglig dyktige og engasjerte medarbeidere.

Utdanning/Kvalifikasjonskrav

Vernepleier med leder kompetanse. Annen relevant høgskoleutdanning kan vurderes.
Søkeren må ha førerkort kl B.

Personlige egenskaper

Vi ønsker deg som har: evne til å se og lede de ansatte, faglig engasjert og ønske om å utvikle tjenesten videre. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Spesielle krav

Politiattest jfr. Helsepersonelloven §20A ledd 1 (voksen) og ledd 2 (barn)

Kommunen kan tilby

Variasjon i arbeidet, engasjerte kollegaer, gode samarbeidsforhold, faglig utvikling.

Hva kan du forvente av ledelsen i Sauherad kommune? Profesjonelle i sin leder- og arbeidsgiverrolle, til å stole på, setter seg mål, og sikrer resultat gjennom endring og utvikling.

Hva forventer lederen av deg? En god kollega, lojal, løsningsorientert og fleksibel.

Lønnsvilkår

Tilsetting vil skje i samsvar med aktuelle lover, reglement og avtaler, og medlemskap i f.t. KLP (Kommunal Landspensjonskasse). KLP har bl.a. gode betingelser på pensjon, forsikringer og banktjenester.

Annet

Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju. De som blir innkalt til intervju må ta med seg kopi av attesterte vitnemål og attester.

Søknad sendes

Søkerne må benytte seg av elektronisk søknad.

Søk på stilling

Vi anbefaler at du skriver søknadsteksten i et tekstbehandlingssystem før du starter søkeprosessen. Da kan du kopiere teksten inn i søknaden.
Når du begynner å registrere søknaden må du gjennomfør de 5 hovedpunktene før du sender søknaden ved hjelp av det siste punktet, det er ikke mulig og mellomlagre søknaden.
Vi anbefaler at du huker av for at du vil ha dokumenter og annen kommunikasjon tilsendt elektronisk, da vil du også få en epost med kvittering om at søknaden er mottatt.

For nærmere informasjon kontakt enhetsleder

Torunn Hesthag, enhetsleder Pleie og omsorg
e-post: torunn.hesthag@sauherad.kommune.no