Kunne du tenke deg å være støttekontakt for noen?

Klikk for stort bilde Helse og omsorgsavdelingen i Sauherad kommune søker etter personer som kunne tenke seg å være støttekontakt for personer som trenger litt hjelp i hverdagen.

Mange har støttekontakt enten fordi de ikke kommer seg ut på egenhånd eller fordi de trenger hjelp til å mestre forskjellige fritidsaktiviteter og ulike livssituasjoner. Det å tilbringe tid med en støttekontakt gir noe å se fram til og en mer meningsfylt fritid.

Som støttekontakt får du lønn av kommunen for å hjelpe et annet menneske noen timer i uken, til å få et mer sosialt liv og en aktiv fritid.

Det finnes mange ulike mennesker som har behov for støttekontakt, dermed trengs det også ulike mennesker som ønsker å være støttekontakt. Dersom du blir støttekontakt er det mulig for deg å hjelpe et annet menneske, og på samme tid selv få mange positive opplevelser.

Det er en fordel om du har førerkort og tilgang til bil.

Ta kontakt med Tildelingskontoret i kommunen på e-post eller telefon.

Tildelingskontoret@sauherad.kommune.no