Kongeparet på folkefest i Bø mandag 30. september fra kl. 12.00

Klikk for stort bilde

Mandag 30. september kl. 12.00 kommer DD.MM. Kong Harald og Dronning Sonja på offisielt besøk til Bø kommune.

De starter dagen med feiring av Gullbring kulturanlegg sitt 25-årsjubileum i amfiet ute framfor Gullbring. Her vil de bli møtt blandt annet av ordføraren, Bø skolemusikk og et kjempestort barnehagekor, før de får et supert kulturprogram fra scenen i amfiet og en liten tur med rickshaw-syklar. Vi håper at mange møter frem for å hilse de kongelige gjestene velkommen til Bø og Midt-Telemark!

Kl. 12.00

• Folkefest i Gullbring amfi med kulturprogram - og fra klokka 13.20 gratis bløtkake, kaffe, is og saft.
  • Kongeparet deltar på kulturprogrammet og besøker aktiviteter inne i Gullbring. Ingebjørg Bø og Audun Rørmark skal være konferansierer og de vil presentere både dikt og dans, spill og sang, halling og break – og en helt ny ordfører!

Kl. 13.10

• HM Kong Harald legg ned grunnsteinen for de nye studentbostedene på campus
  • Bø kommune er vertskap for lunsj på Bø hotell

Kl. 15.00

• DD. MM. Kong Harald og Dronning Sonja besøker bunadsbedriften Almankås som siste post på programmet

Praktiske opplysningar til publikum

1. Transport: Vi foreslår at de som kommer med bil parkerer lenger unna og de som kommer med buss går av ved Bø torg i sentrum og går gjennom Evjudalen bort til Gullbring. Der vil en bli vist inn i amfiet av vaktene våre.
  2. I amfiet: Om det er tørt, er det fint å ta med sitteplate og sitte på grasset, i tilfelle regn, må en satse på å stå og selv sørge for godt med klær. Benker framme vil i første rekke være reservert for eldre og barnehagekoret.
  3. Gratis is, saft til alle barn og kaffe/bursdagskake til alle voksne etter at programmet er ferdig og Gullbring åpner dørene for publikum.
  4. Toalett: Vi har åpne publikumstoalett i garderobene i idrettshallen – med inngang direkte fra amfiet på langsiden mot Fjernvarmeanlegget (ikke via Framstuen).
  5. Tilrettelegging for de med spesielle behov: Nedre parkering utanfor Gullbring vil være reservert for de som har spesielle behov – og vaktene vil vise vei for de som kommer med rullestol, rullator eller trenger hjelp på andre måtar.
  6. NB Gullbringvegen vil kunne bli stengt i kortere perioder om foremiddagen og mellom kl. 13.00 og 13.30. De ordinære parkeringsplassene ved Gullbring vil ikke være åpne for alle før kl. 13.30.

Vel møtt til et flott møte med Kongen og Dronninga!