Invitasjon til foreldrekurs

Helsestasjonen i Bø og Sauherad inviterer foreldre med barn i alderen 0 til 5 år til kurs i programmet Circle og Security - Trygghetssirkelen.

Klikk for stort bildeKursene kan være til nytte for alle foreldre enten dere har små eller store barn. COS-P kan dessuten komme til glede og nytte i alle relasjoner – ikke bare mellom deg og ditt barn.

COS-P er et foreldreveiledningsprogram som bygger på grunnprinsipper fra mer enn 50 års forskning med barn og foreldre. Foreldre og omsorgspersoner er de nærmeste til å støtte barna sine på veien mot trygge, glade og sosiale barn.

Programmet legger opp til 8 gruppesamlinger, hver på 2 timer, med en ukes mellomrom. Kurset er gratis og det blir servert varm og kald drikke på kurskveldene.

NÅR:

Oppstart uke 37 - 2019 (kurset går over 8 uker)

Tirsdager kl. 13:00 – 15.00 (Sauherad helsestasjon)
onsdager kl. 17.00 – 19:00 (Bø Helsestasjon)

For eventuelle spørsmål ta kontakt med:

John Granstad, Familieveileder Bø helsestasjon, 35 05 93 50
Påmeldingsskjema sendes til: foreldre.helsestasjonen@bo.kommune.no