Kulturskolens tilbud 2019-2020

Ved kulturskolen gis det opplæring innen musikk, bilde/visuell kunst, korps i skolen og folkedans. Ta kontakt med kulturskolen for mer informasjon. Fra 1.1. 2020 blir Sauherad kulturskole slått sammen med Bø kulturskule til Midt-Telemark kulturskole.

Klikk for stort bilde

Musikk

Instrumentopplæring på de fleste instrumenter: strykeinstrumenter, treblåserinstrumenter (fløyte, klarinett, saksofon) og messinginstrumenter (kornett, trompet, horn, baryton, trombone og tuba), slagverk, bandinstrumenter (gitar (akustisk og elgitar), ukulele, elbass, slagverk) piano. Undervisningen vil foregå i smågrupper eller individuelt. Her får du hjelp til å få grunnleggende teknikk på plass, og det kreves at man legger egeninnsats i å øve hjemme. Vi spiller mye sammen med andre på samme instrument, og også med andre instrumenter!

Folkedans

I samarbeid med Nes Nasjonale Dansarring har du nå mulighet til å lære deg å danse folkedans og halling. Danserne øver på Evju Bygdetun på torsdags ettermiddager. Benytt muligheten til å lære tradisjonsdanser fra området. Dette er også et satsningsområde. Kontingent betales til Nes Nasjonale Dansarring. 


Band
Har du lyst til å spille sammen med andre i band, kan du melde deg på dette tilbudet. Fra 7.klasse og oppover.


Bilde

Vi har 2 bildegrupper inndelt etter alder. Undervisningen er på tirsdags kvelder, kl 18.00 og kl 19.00 .

Undervisninga er basert på både to- og tredimensjonale uttrykk. (tegning, maling og skulptur) Elevene vil få undervisning i ulike teknikker, samtidig med at fantasi og egenart blir satt i fokus.  


Klassekorps

Et samarbeidsprosjekt mellom Gvarv skolekorps, Sauherad barne- og ungdomsskole og Sauherad kulturskole: Obligatorisk opplæring på et korpsinstrument i skoletiden for deg som går i 4. klasse.
 

Skolekorps

Etter klassekorps kan du melde deg på instrumentopplæring i kulturskolen på korpsinstrument.
De som velger korpsinstrument blir medlem i Gvarv skolekorps. Fra 1.1. 2020 blir det trolig en sammenslåing med Bø skulemusikk
 


Priser

Der hvor pris ikke er angitt koster opplæring kr  2860,- for storgruppe. For smågrupper eller individuell undervisning koster tilbudet dette skoleåret kr 3470,-. Søskenmoderasjon og flerfagsrabatt blir gitt ut året 2019. Fra 1.1. 2020 blir det nye priser for ny kommune. Da blir prisene kr 3150,- for individuell- og 3150 for gruppeundervisning.  Det er mulig å søke utvidet time. Det faktureres 2 ganger i året.


Påmelding / Avmelding / Bekrefte plass

Det er bindende påmelding for hele skoleåret. Hvis du allerede er elev, skal du fra nå av re-registrere deg, for å bekrefte at du fortsatt vil ha plassen din i kulturskolen kommende skoleår. Det er også viktig hvis du vil slutte, at du melder deg ut via dette systemet. Oppsigelse av plass skal gjøres til nyttår. Da får du en bekreftelse på at dette er gjort!

Kontaktperson

Guri Røsok
Kulturskolerektor
E-post
Telefon 35 05 92 23
Mobil 993 91 171

Adresse

Besøksadresse Sauherad kulturskole
Sauherad barne- og ungdomsskole
Tinghaugvegen 1, Gvarv

Besøksadresse kulturkontoret Sauherad og Bø
Gullbring kulturanlegg
Gullbringveien 34, Bø

Postadresse kulturenheten
Kulturenehten
Idunsvoll 3
3812 Akkerhaugen
 

Kartpunkt