Sauheraddagene lørdag 9. mars 2019 - påmeldingsfrist 10. februar

Påmelding til markedsdag lørdag 9. mars og innmelding av arrangementer som skjer i perioden 4.-10.mars 2019.

Gjennom en hel uke vil vi vise fram det beste Sauherad kommune har å tilby av både små og store aktiviteter. Vi ønsker derfor invitere lag, organisasjoner og alle andre som driver med aktiviteter til å bli med på Sauheraddagene 2019.

Med Sauheraddagene ønsker vi å skape opplevelser og fellesskap gjennom samarbeid. Dette er en flott anledning til å vise hva dere står for og hva dere kan tilby store og små i lokalsamfunnet, enten alene eller i samarbeid med andre.

Opplevelser, fellesskap, marked og musikk

Meld inn stort og smått av aktiviteter, møter og arrangement.

Alle arrangementer i perioden og program med deltakerliste på markedsdagen blir annonsert i Helsing, Bø blad, i eget program for Sauheraddagane, Kulturguiden i papirform og på nett www.kulturguiden.org, i tillegg til kommunens hjemmeside.

Påmelding - frist 10. februar
For påmelding til marked, bruk påmeldingsskjema. (DOC, 348 kB)

For innmelding av arrangementer som skjer i tidsrommet 4.-10.mars, send e-post til Sauherad kommune med informasjon om:
Aktivitet, sted, dato, tid og hvem arrangøren er. Legg gjerne ved link til arrangementet og/eller aktøren.

Kontakt

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og følg med på kommunens hjemmeside.

Kontaktperson, Marita Valkeinen
Sauherad kommune, tlf.: 35 95 70 00
postmottak@sauherad.kommune.no

Bli med og gjør Sauheraddagene til en flott opplevelse!

Sauherad kulturnettverk og Sauherad kommune