Drømmestipendvinner 2017, Thea Ellingsen Grant

Thea E. Grant (2).jpg - Klikk for stort bilde

Sauherad kommune har sin 9. drømmestipendvinner i år! (Benjamin Bjørnseth, Øyvind Sundsvalen, Per Olav Berget, Arne Steinar Myrvang, Øystein Skjeldal Waage, Ingvild Skjeldal Waage, Off Axis, Rebecca Sørum og nå Thea Ellingsen Grant!)

• Drømmestipendordningen startet første gang i 2004, og mer en 11 mill er delt ut, og 11-hundre drømmer er gått i oppfyllelse. I år var det nesten 400 søknader fra mer enn halvparten av landets kommuner
  • I år er det 14. gang at Norsk tipping og Norsk Kulturskoleråd samarbeider om å dele ut én milliom kroner til 100 talentfulle ungdommer i 100 kommuner.

NTipping-sentrert-300x175.jpg - Klikk for stort bilde

Drommelogo_stående_farger_sort_RGB-300x131.png - Klikk for stort bilde

Publisert av Hilda Sørum. Sist endret 22.06.2017

thea2.jpg - Klikk for stort bilde

• Ordfører Mette Haugholt delte ut drømmestipendet til Thea Ellingsen Grant under kommunestyrets møte den 15. juni. Thea Ellingsen Grant framførte 2 samer for kommunestyret med tonefølge på piano av Roger Jeffs.
  • Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.
  • Norsk kulturskoleråd er en nasjonal aktør for de kommunale kulturskolene, og skal være en samhandlingspart med et bredt samfunnsengasjement og en tydelig profil.
  • Norsk kulturskoleråd skal være en drivkraft for å fremme kvalitet i opplæringen innen kunst og kultur for barn, unge og voksne. Kulturskolerådets politiske og faglige målsettinger er at alle som ønsker

Drommelogo_stående_farger_sort_RGB-300x131.png - Klikk for stort bilde