Bø + Sauherad = ?

Kommunevåpenet til Bø og Sauherad - Klikk for stort bilde Navnekonkurranse og forslag til kommunevåpen til den nye kommunen

Navnekonkurranse

Det utlyses en konkurranse om forslag til navn på den nye kommunen som etableres 1.1 2020 når Bø og Sauherad kommuner slår seg sammen. Både privatpersoner, lag, organisasjoner og bedrifter oppfordres til å delta. Skolene får en egen henvendelse med oppfordring til å delta.  Blant alle innsendte forslag trekkes det ut ett som premieres med 10.000 kroner, som går til en lokal frivillig organisasjon i en av de to kommunene. Vinneren avgjør hvilken.

Send inn ditt navneforslag her:

Mitt forslag

Last ned pdf (PDF, 78 kB) eller skriv eget skjema.

Skriftlig forslag kan leveres

• På servicetorget på kommunehuset
  • I postkassa utenfor kommunehuset
  • eller send til

Sauherad kommune
Idunsvoll 3
3812 Akkerhaugen

Ideer til kommunevåpen

Samtidig oppfordres alle til å komme med innspill til symbolene på  nytt kommunevåpen. Det kan enten være en verbal beskrivelse av ideen eller en skisse.

Regler for utforming av kommunevåpen finnes på denne linken:

Det vil bli engasjert profesjonelle designere  i arbeidet med nytt kommunevåpen, disse får tilsendt alle innspillene som kommer inn før fristen.

Send inn ideer til kommunevåpen:

Kommunevåpen (PDF, 2 MB)

Her kan du laste ned et tomt kommunevåpen og tegne eller beskrive med ord din ide til nytt kommunevåpen.

Skjemaet kan også fåes på servicetorget på kommunehuset.

Leveres:

• ​Scan inn forslaget og send til postmottak@sauherad.kommune.no
  • Lever på servicetorget på kommunehuset
  • Legg i postkassa på utsiden av kommunehuset

Frist for deltagelse

Frist for deltagelse i navnekonkurransen og innspill til kommunevåpen er 7. mai 2017.

Arbeidsgruppa

Fellesnemnda for ny kommune har nedsatt en egen arbeidsgruppe bestående av:  Borgar Kaasa, Karin Hagen, Evy Beate Tveter  fra Bø  og  Alf Rose Sørgaarden, Wenche Akkerhaugen og Hans Kortner Ryen fra Sauherad.
Arbeidsgruppa skal avgi en anbefaling til fellesnemnda 16. juni 2017.

Publisert av Marte Midttun Lie. Sist endret 03.05.2017