Aktuelt fra kulturskolen
Publisert 16.08.2018

Kulturskolen tilbyr flere typer "samspill" i egen regi og i samarbeid med andre. Dette gjelder innen flere kategorier, som f.eks korps, kor, band, strykeorkester, spelemannslag, barnedans/jazzballett og folkedans.

Vi kommer også til å tilby flere typer "happeninger" og disse blir publisert på kommunens hjemmeside og på facebook i god tid.

Publisert 13.08.2018

Det er oppstart i Sauherad kulturskole mandag 20. august kl. 18.00 på samfunnshuset.

Her blir det gitt informasjon om å være elev i kulturskolen, og du får møte din lærer og gjøre timeavtale for undervisning.

Velkommen til elever og foresatte!

Publisert 30.05.2018

Kulturskolen er for både for barn og voksne, men barn får plass først. Kulturskolen er også åpent for søkere fra andre kommuner!

Lær å spille et instrument

Ønsker du å lære å spille et instrument? Det er ledige plasser på flere instrumenter: Gitar, bass, slagverk, piano og keyboard, fiolin, fele, ukulele, bandinstruksjon, og på blåseinstrumentene.

Bildegruppe

Det er også ledige plasser på bildegruppene.

Trykk her for å søke plass i kulturskolen!

Ta kontakt med kultursjef Hilda Sørum for mer informasjon.