Kart over Sauherad

Webkart (avansert løsning)

Webkart har funksjonalitet for visning av eiendommer, grenser, bygninger, etc. I tillegg utskrift, måleverktøy, påtegning osv.

For å få kartløsningen til å fungere, må Silverlight være installert på pc-en. Hvis ikke du har det, må du svare ja på spørsmål om installering av programvare.

(Om du har svart nei tidligere, vil du få beskjed om at Silverlight ikke er installert, og du må da installere den manuelt, etter å ha søkt den opp via en søkemotor. Silverlight er et Microsoft-produkt)
 

Andre landsdekkende kartportaler:

Seeiendom

Her finner du informasjon om alle eiendommer. Du kan også bestille utskrift fra grunnboken over eiendommer gjennom å logge seg inn med MinID, BankID osv. Velg da først opp en eiendom, så velg 'Vis mer informasjon om eiendommen', og velg 'Vis' ved 'Grunnboksinformasjon'. Søk på andre eiendommer enn din egen vil ikke varsle eiendommens eier.

NVDB
Vegkart - offentlig informasjon om Norges veier fra Nasjonal veidatabank.

Gårdskart på internett

Norgeskartet

.............................................................................................................................................................................

Publisert av Anneli Stenman. Sist endret 13.02.2017
 

Salg av kartdata

Sauherad kommune tilbyr salg av FKB-data, alle temaer, kommuneplan/kommunedelplan, reguleringsplaner, VA-data og detaljerte høydedata innenfor deler av kommunen.


Salg av kartdata er regulert gjennom Geovekst som er et kartsamarbeid mellom kommuner og andre offenlige etater. Minstepris er satt til kr. 1000 eks. mva.

sauherad-kart.JPG - Klikk for stort bilde

 

 

Kart over Sauherad kommune kan bli tilgjengelig på nettbrett og mobil

Kommunens kartdata kan bli tilrettelagt for nettbrett/mobil i app-en Kommunekart, som kan leveres av Norkart as.

Kommunekart kan da inneholde grunnkart, ortofoto, eiendom, bygg, kommuneplan, reguleringsplaner og planregister med plandokument.

Appen kan lastes ned gratis på: 

Google Play (for Android)

App Store (for Iphone)

Dersom du vil bruke Kommunekart på din PC (eller Windows nettbrett) er det også en løsning for dette på Kommunekart.

 

 

 

 

 

 

Login for redigering