Hvordan søke på ledige stillinger

Takk for at du viser interesse for å søke ledig stilling i vår kommune.

Publisert av Anneli Stenman. Sist endret 02.08.2017

Hvordan søke?

Her finner du informasjon om hvordan du søker på ledige stillinger i Sauherad kommune. Ved spørsmål, kontakt kommunen for hjelp.

1. Logg inn eller registrer deg

Eksterne søkere
  • Opprett brukernavn og passord før du logger seg på første gang.
  • Har du søkt tidligere, men ikke husker brukernavn og passord, kan du få dette tilsendt på e-post ved å klikke på "Glemt brukernavn/passord".

Ansatte i kommunen
  • Ansatte i Sauherad kommune er allerede opprettet som brukere og skal ikke registrere seg på nytt.
  • Benytt samme innloggingsdetaljer som ved sjekk av lønningsslipp (Min Side).

Glemt brukernavn/passord?

Dersom du ikke husker brukernavn/passord, kan du få dette tilsendt på e-post ved å klikke på "Glemt brukernavn/passord". En e-post vil da bli sendt til den e-postadresse du har registrert hos kommunen (samme som din lønnsslipp blir sendt til).

Hvis du ikke er koblet til kommunenettet når du skal søke, bruk webmail
  • Du får først tilsendt en aktiveringsmelding - klikk send.
  • Ditt nye passord vil bli sendt i en ny e-post.
  • Hvis du ikke mottar noen melding i Innboksen din, sjekk i mappen Useriøs e-post.

2. Søk på ledig stilling

• Åpne aktuell utlysing ved å klikke på tittel
  • Klikk "Søk på stilling", og følg instruksene

Krav til søknaden
Dersom du ikke har datamaskin tilgjengelig, eller trenger hjelp til å sende elektronisk søknad, har vi på kommunen en datamaskin tilgjengelig og kan hjelpe deg med å fylle ut og sende søknaden.

Attester og vitnemål kan legges ved den elektroniske søknaden. Alle som blir kalt inn til intervju må ta med originaler eller attesterte kopier. Leverte attester, vitnemål og andre vedlegg til søknaden blir ikke returnert.
Ufullstendige søknader blir ikke registrert.

Tilsettingsvilkår
For alle stillingene gjelder vanlige kommunale tilsettingsvilkår.Tariffavtale for KS området og for tiden 2% trekk i lønn til pensjonsinnskudd.

Fant du det du lette etter?

Astri Arnesen Flåtin

Konsulent Personal